Boerenhof varkensvlees: het lekkerste vlees van de Hollandse boer

Het verschil is te proeven!

Boerenhof varkens zijn afkomstig van Hollandse boerderijen. Hoewel je ook zonder verstand van de varkenshouderij een goed stuk vlees wel kan waarderen, leggen we je met liefde uit waarom wij als slagerij graag een kijkje in de stal nemen.


Varkens die het naar hun zin hebben

Onze Boerenhof Varkens scharrelen vrolijk door het hok. Het zijn varkens van het Pietrain ras. Ze hebben het goed bij onze boeren. Onze varkenshouders zijn familiebedrijven met liefde voor het vak en voldoen aan het keurmerk Keten Duurzaam Varkensvlees. In hun bedrijfsvoering staat duurzaamheid en dierwelzijn centraal! Varkens hebben bijvoorbeeld een dag en nachtritme, ze krijgen veel bewegingsruimte en vermaken zich met speeltjes. Daarnaast zijn ze gehuisvest in groepen, want het varken is een sociaal dier. Deze goede zorgen worden beloond met een gezonde vleesgroei.

Vlees voor de fijnproever!

Geniet  van een goede karbonade of Rollade of een overheerlijke sparerib!  Het Boerenhof varkensvlees voldoet aan alle eisen: smaakvol vlees met oog voor dier én milieu. Voor fijnproevers zal de keuze voor Boerenhof niet moeilijk zijn!